Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Slimme led tuinverlichting voor buiten IP65 IP68

Veilige, slimme en sfeervolle tuinverlichting nodig? Ontdek het grote aanbod led buitenverlichting op Applamp.nl. Betaalbare buitenspots, tuinspots, onderwaterspots, breedstralers en nog veel meer led spots, led lampen en led strips voor buiten.
Kleur ~ Tint
Fitting ~ Type
Kenmerk
Vermogen
Lengte
Voltage
Filters:

Slimme led tuinverlichting voor buiten IP65 IP68

Fraaie ledverlichting voor uw tuin

Wat is er plezieriger dan op mooie zomeravonden lekker buiten in de tuin zitten en genieten van het weer? Met de fraaie led tuinverlichting van Mi-Light creëert u eenvoudig de juiste sfeer in uw tuin. Kies uit het grote aanbod ledverlichting voor buiten op Applamp. En stel eenvoudig uw verlichtingsplan samen uit onze vele led lampen en led spots. Maar denk ook eens aan waterdichte led strips IP68: een super simpele manier om ledverlichting aan te brengen waar u wilt. Verkrijgbaar in RGBWW, RGBW, RGB en Dual White, dus aan te passen naar elke denkbare kleur. En eenvoudig te bedienen met de slimme wifi app of afstandsbediening.

Weerbestendige en waterdichte ledverlichting

Wilt u ledverlichting in uw vijver? Of led spots die tegen een buitje kunnen? In ons assortiment vindt u ook weerbestendige IP65 led lampen, led spots. En IP68 led strips, die u zelfs onder water kunt gebruiken. Dankzij de speciale connectoren en eindkapjes veilig én duurzaam.

Goede buitenverlichting is een must

Een donkere steeg of het pad naar uw voordeur goed verlichten? Zeker ‘s nachts en op donkere winterdagen is goede buitenverlichting rondom uw huis of bedrijfspand geen overbodige luxe. Bij Applamp hebben we ruime keuze uit led schijnwerpers, led bouwspots of breed- en verstralers. Geen gehannes meer met uw sleutel in het donker. Bovendien voorkomt u vervelende uitglijders en ontmoedigt u bezoek van ongewenste lieden.