Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Alle Mi-Light wifi led strips en sets | Compleet overzicht

Complete set ledstrips voor huis of tuin? Ontdek de Mi-Light wifi led strips en sets op Applamp.nl. Simpel op maat maken en installeren, handige wifi bediening en veelzijdig in gebruik. Meer wifi ledstrips nodig? Breid uw verlichting eenvoudig uit.
Kleur ~ Tint
Kenmerk
Vermogen
Lengte
Voltage
Filters:

Alle Mi-Light wifi led strips en sets | Compleet overzicht

Eindeloos variëren met led strips en sets

Ledstrip verlichting wordt vandaag de dag vaak gebruikt om het interieur van uw huis op een sfeervolle manier van licht te voorzien. Maar ook bioscopen, winkels, restaurants, zwembaden, cafés en andere horecagelegenheden zweren bij led strips. De toepassingsmogelijkheden van ledstrips zijn oneindig groot. Maak de led strips en sets eenvoudig op iedere gewenste lengte en bevestig ze bijvoorbeeld onder de trap, in de boekenkast, langs de badkamerspiegel of in uw aquarium.

Wilt u écht wat speciaals? Kies dan eens voor onze Ultra 4 in 1 ledstrips of Colormax of Prime 5 in 1 ledstrips; combineer eindeloos met wel 4 of 5 kleuren in 1 ledje en geweldige overgangseffecten.

De voordelen van Applamp led strips en sets

Kiest u ervoor gebruik te maken van onze ledstrip sets, dan profiteert u van een aantal voordelen. Dankzij de hoge lichtopbrengst en het lage stroomverbruik van led strip verlichting bespaart u veel geld. Bovendien is ledverlichting milieuvriendelijker omdat deze een lange levensduur heeft. De ledstrips zijn zeer makkelijk op vele manieren draadloos te bedienen en te dimmen. Een bijkomend belangrijk voordeel is dat u de ledstrip verlichting makkelijk kunt combineren met andere typen verlichting van Applamp zoals spotjes, lampen of led tuinverlichting.

Uitgebreid assortiment led strips en sets

In de webshop van AppLamp vindt u een zeer uitgebreid assortiment Mi-Light led strips. Complete sets led strips in diverse RGBW combinaties en wittinten inclusief wifi box en app of afstandsbediening. En losse led strips om uw ledverlichting eenvoudig uit te breiden of te vervangen.

Kiest u voor multicolor led strips? RGBW led strips bevatten naast RGB kleuren leds ook extra witte leds in warm wit of koel wit. In tegenstelling tot een RGB ledstrip kan de RGBW led strip daardoor echt mooi wit licht geven. Verder zijn alle led strips en sets beschikbaar in verschillende wit tinten zoals warm wit, extra warm wit, neutraal wit, koud wit en Dual White.

Ledstrips voor uw tuin of zwembad? Maak dan een keuze uit ons grote aanbod weerbestendige en volledig waterdichte led strips en sets (IP68).

Online led strips kopen

Applamp.nl is dé webshop voor al uw Mi-Light led strips. In onze webwinkel vindt u een ruim en zorgvuldig samengesteld aanbod van topkwaliteit led strips en sets. Bekijk ook onze ruime selectie led lampen, led spots en stralers en ledstrip accessoires. Bij ons kunt u de juiste online led strips kopen om uw interieur op sfeervolle wijze te verlichten!