Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Dual White: Koud + Warm Wit Led Lampen

De heldere Mi-Light Dual White wifi lampen kunnen gedimd worden en twee tonen wit mengen om te zorgen voor warm wit licht of sprankelend daglicht. De wifi LED lampen zijn volledig aanstuurbaar met een afstandsbediening of de App via de Wifi Box.
Kleur ~ Tint
Fitting ~ Type
Kenmerk
Vermogen
Voltage
Filters:

Dual White: Koud + Warm Wit Led Lampen

In onze webshop heeft u de keuze uit e27 LED lampen met 6, 8 of 9 Watt en GU10 LED spots van 4 Watt. U kunt kiezen uit losse lampen of /wifi-led-lampen/afstandsbediening-sets/of Wifi Box en Afstandsbediening. U krijgt korting als u meerdere LED lampen tegelijk bestelt.

Dual White led lampen zijn een zeer zuinig en slim alternatief voor de traditionele spaar- en gloeilampen. Een groot voordeel van deze nieuwe generatie verlichting is dat de kleurtemperatuur variabel in te stellen is van koel naar sfeervol warm wit licht. Op deze manier kunt u de Dual White led lampen dimmen tot de kleur die u het best vindt passen bij het moment van de dag.

Bedien de led lampen eenvoudig met een handige afstandsbediening of via een wifi app op uw smartphone of tablet. De Dual White led lampen zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen in aparte groepen, hierdoor kunt u de verlichting en uw interieur perfect op elkaar afstemmen.

Wifi Sets, Remote Sets en losse lampen bestellen

Bij de webshop van Applamp.nl bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod Dual White led lampen die op afstand bedienbaar zijn via een handige wifi app of met een afstandsbediening. Deze krachtige led lampen zijn eenvoudig te installeren. U kunt ze voordelig online bestellen als wifi set, remote set of als losse lampen.

Geniet van het ultieme gebruiksgemak want u bedient de dimbare Dual White led lampen eenvoudig vanaf de bank. De Mi-Light App stuurt uw ledverlichting aan via de Wifi Box.

Op afstand bedienbare Dual White led lampen


De Dual White led lampen zijn de ideale gloeilampvervangers met ongekend gebruiksgemak. Vervang uw energieverslindende halogeenlampen door deze energiezuinige led lampen en bespaar jaarlijks vele euro’s op uw energiekosten!