Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Dimbare LED Trafo 12V en 24V - Dimbare LED voeding 12 tot 24 Volt

Dimbare ledverlichting? Dan hebt u een trafo én een dimmer nodig. De dimbare led trafo’s van Applamp zijn compatibel met de meeste gangbare dimmers. Ze zijn verkrijgbaar als dimbare ledvoeding 12V en 24V met een Wattage van 20 tot 75 Watt.
Fitting ~ Type
Kenmerk
Vermogen
Voltage
Filters:

Dimbare LED Trafo 12V en 24V - Dimbare LED voeding 12 tot 24 Volt

Welke dimbare led trafo en voeding heb ik nodig?

Dimbare elektronische voedingen zijn bij Applamp.nl verkrijgbaar in diverse Wattages: 20 Watt tot 75 Watt. Net als bij de andere ledstrip accessoires moet u hierbij opletten of u 12V of 24V ledstrips heeft. Hou dat voltage dus aan voor de dimbare  led trafo.
Eenvoudig aan te sluiten met schroefklemmen

Is mijn wanddimmer geschikt?

Onze dimbare ledvoeding kunt u best enkel gebruiken voor ledstrips, maar kunnen soms ook voor eenvoudige 12V of 24V LED lampjes gebruikt worden. Ze zijn aansluitbaar op gewone wanddimmers, en eenvoudig te monteren door middel van de handige schroefklemmen. Hou er rekening mee dat uw wanddimmer geschikt moet zijn voor een  laag minimaal vermogen. We raden daarom een LED dimmer aan. Anders een fase-afsnijdingsdimmer, geschikt voor lage vermogens.

De dimbare ledvoedingen zijn los verkrijgbaar of met netsnoer van 1,5 meter lang.

Let op:

  • Niet elke ledstrip kan worden gedimd. Wilt u zeker weten dat u de juiste led trafo en voeding bij uw ledstrips hebt? Kies dan voor één van onze Mi-light ledstrip sets.
  • De dimbare led trafo’s zijn niet geschikt voor ledlampen met een constante stroom (CC), maar enkel voor een constant voltage lichtbron (CV).

Altijd een veilige keuze

Al onze dimbare led trafo’s en voedingen beschikken een overspanningsbeveiliging en auto-recover functie. En de netsnoeren zijn voorzien van randaarde. Dus een dimbare led trafo en voeding van Applamp is altijd een veilige keuze.

Welke dimbare led trafo en voeding past op mijn ledstrips? Bereken het met behulp van ons stappenplan.