Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Aluminium LED profiel

Uw ledstrips mooi wegwerken langs de vloer, wand of trap? Langs het plafond of onder kastjes? Op welke plek u de ledstrips ook monteert, met onze aluminium ledprofielen ziet het er altijd netjes uit. Ook voor vochtige omgevingen en buiten (IP65).
Kenmerk
Filters:

Aluminium LED profiel

Welke aluminium ledprofielen heb ik nodig?

Let bij het kiezen van de juiste aluminium profielen op de breedte van uw ledstrips, deze moet overeenkomen met de binnenbreedte van het profiel: 10 of 12 mm breed. Monteert u de aluminium ledprofielen in een vochtige omgeving of buiten? Kies dan voor weerbestendige ledprofielen met de aanduiding IP65.

Standaard worden er per aluminium ledprofiel van 2 meter 2 eindkapjes en 3 bevestigingsclips meegeleverd. Tegen een kleine meerprijs kunt u bij uw profiel extra kapjes en clips bestellen.

Let op: de aluminium ledprofielen worden geleverd zonder ledstrips. Deze moet u apart bestellen!

Geanodiseerd aluminium

Onze aluminium ledprofielen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dit zorgt voor een uitstekende hechting en een goede warmte-afvoer van uw ledstrips. Ze roesten ook niet. In combinatie met de hoogwaardige covers, afdekkapjes en clips, zorgt dat ervoor dat uw ledverlichting mooi afgewerkt is en langer meegaat door een goede warmte afvoer. Bij Applamp krijgt u op alle aluminium ledprofielen sowieso 3 jaar garantie.

Profielen voor waterdichte IP68 ledstrips

Waterdichte buiten ledstrips (IP68) zijn te breed en te hoog voor deze standaardprofielen.Kijk hiervoor op ledprofiel.nl en bestel profielen met 16mm interne breedte en 4 a 5mm interne hoogte.

Stapelvoordeel op onze aluminium ledprofielen

De minimale afname van onze aluminium ledprofielen is 2 stuks. Meer nodig? Bestel meer profielen in één keer en bespaar tot wel 15% op uw aankoopbedrag. Offerte aanvragen voor een grotere afname? Ook dat is mogelijk, neem daarvoor contact op met ons.