Bel ons op: 030 737 05 22
 • Bestel voor 17 uur: Vandaag verzonden
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Uitstekende Klantenservice
 • Makkelijk en veilig betalen
 • Gratis verzonden vanaf €100!

Garantie & Retour


Garantie


Indien er onverhoopt toch een keer een defect is aan u AppLamp verlichting, vervangt AppLamp een defect onderdeel snel: we streven telkens naar een 24 uurs garantie service zonder gezeur. We staan voor kwaliteit. Onze lampen en LED strips gebruiken Samsung en andere kwaliteits LED's en we werken met kwaliteits voedingen en adapters. Daarom bieden we ook met plezier een uitgebreide garantie van 2 jaar(*) aan
* standaard EU garantie is 1 jaar, 2 jaar garantie voor aankopen gedaan na 1/1/2014

Retourneren & tevredenheidsgarantie


We staan in voor 100% tevreden klanten. Mocht een product of een onderdeel van uw bestelling niet bevallen mag u dit terugsturen zonder opgaaf van reden tot 30 dagen na de factuurdatum

Algemene retour voorwaarden:


U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Aanvullende retour voorwaarden voor LED strips

 • Om LED strips te retourneren moet de zelfklevende strook ongebruikt zijn.
  Het terugkleven van de beschermlaag van de zelfklevende strook is niet toegestaan.
 • De transparante spatwaterdichte beschermlaag mag geen verkleuring, vervuiling of beschadiging vertonen
 • Indien wel afwijkingen worden vastgesteld, wordt de strip niet vergoed en kan u er voor opteren om deze LED strip terug te ontvangen tegen de verzendkosten van € 6,50 of via gratis afhaling.
 • LED strips die op verzoek voor u op maat gemaakt zijn, kunnen niet geretourneerd worden.


Neem alvorens te retouren even contact op via het formulier op de klantenservice pagina zodat we de verwachtte retourzending kunnen invoeren in ons systeem. U mag dan het pakket direct aan ons versturen en u hoeft niet op een reactie te wachten. Vermeld hierbij uw ordernummer en indien gewenst de reden. Vervolgens kan U de producten retourneren aan:

AppLamp / ShopLords
Strijkviertel 56
3454PN De Meern

Vergeet zeker niet uw ordernummer of uw pakbon toe te voegen aan het pakket, zodat we dit pakket goed kunnen thuisbrengen. Na ontvangst van uw pakket, ontvangt u volgens bovenstaande voorwaarden het retourbedrag binnen 10 werkdagen terug op uw rekening.
Wij raden u aan om te verzenden met Track & Trace om verloren pakketten uit te sluiten, gezien we ons niet verantwoordelijk achtten voor het verloop van deze retourzending