Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Wifi LED Lampen

De Mi-Light wifi led lampen zijn op afstand te bedienen met een app op uw tablet of smartphone via een wifi-verbinding. Ook kunt u de led lampen met een afstandsbediening of wanddimmers bedienen. Regel simpel de lichtsterkte en kleurstelling voor een sfeervolle verlichting van uw interieur. Zuinige dimbare led lampen hebben de toekomst.

Uitgebreid aanbod wifi led lampen

De Mi-Light wifi led lampen zijn er in twee types:

Slimme Wifi Box

U kunt uw dimbare led lampen met uw smartphone of tablet bedienen: de Mi-Light wifi app stuurt uw ledverlichting aan op Android of iOS via een Wifi Box aan op Android, iPhone of iPad. Geniet van het ultieme gebruiksgemak en regel uw verlichting vanaf uw bank.

Bestel nu uw eigen LED lamp als afstandsbediening set of als wifi- set. Breid de set verder uit, creëer uw eigen lichtplan en geniet straks van het ultieme gebruiksgemak.

Energiezuinige verlichting met een lange levensduur

Kies ervoor om uw huis sfeervol te verlichten met de RGBW led lampen of de Dual White led lampen van Applamp.nl. Ze passen in iedere armatuur met een grote E27, kleine E14 fitting of GU10 fitting. Naast de wifi sets en afstandsbediening sets kunt u bij ons ook terecht voor losse LED lampen om uw lichtplan in huis compleet te maken.