Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Afstandsbediening Lamp Sets

Bedien uw RGWB kleuren lampen of Dual White lampen eenvoudig met afstandsbediening. U heeft keuze uit 6 of 9 Watt E27 led lampen, 5 Watt E14 lampen of 4 of 5 Watt GU10 led spots.
Kleur ~ Tint
Fitting ~ Type
Kenmerk
Vermogen
Voltage
Filters:

Afstandsbediening Lamp Sets

Uitbreiden met extra Losse Led Lampen, Led inbouwspots, ledstrips of Wifi Box is mogelijk. U krijgt korting als u sets met meerdere led lampen bestelt.

Afstandsbediening sets voor led lampen

Met de complete lampen sets van Applamp.nl bedient u uw led lampen in 4 zones via met de meegeleverde RF draadloze afstandsbediening. Verlicht uw huis sfeervol in alle kleuren van de regenboog of kies voor koel wit of warm wit licht met de RGBW ledverlichting met variabele kleurtemperatuur.

Met de handige Color Touch Remote regelt u de verlichting van uw huis eenvoudig vanaf de bank. Dimmen en instellen in iedere gewenste kleur en in diverse zones af te stellen, met één simpele druk op de knop kunt u de verlichting van uw interieur in zijn geheel aanpassen.

Met de optionele Wifi Box kunt u deze led lampen ook bedienen via een wifi app op uw smartphone of tablet.

Een groot voordeel van de led lampen van Mi-Light is dat ze erg stevig gebouwd zijn en ze een verbruik hebben van maximaal 8 Watt. Deze led lampen zijn dus energiezuinig en u bespaart veel op uw energiekosten, in vergelijking met de ouderwetse halogeenlampen tot wel 80%.

De Mi-Light lampen hebben ook een levensduur van meer dan 50.000 uur en een hogere lichtopbrengst. Dit maakt deze led lampen tot een slimme investering. Duurzame ledverlichting heeft de toekomst en dankzij de afstandsbediening sets profiteert u ook nog eens van het ultieme gebruiksgemak.

Veilige verlichting

Onze led lampen zijn RoHS, FCC, CE en EMC goedgekeurd en op veiligheid getest. De duurzame lampen zenden geen schadelijk UV of IR licht uit en bevatten geen giftige stoffen. Verder is er ook geen kwik of lood gebruikt bij de productie, hierdoor kunnen ze veilig gerecycled worden. Omdat onze lampen niet heet worden, kunt u ze veilig gebruiken als nachtlampje voor jonge kinderen.