Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

RGBW(W): Kleuren + (Dual) Wit Lampen

De RGBW kleuren + warm wit led lampen kunt u dimmen en instellen op alle kleuren van de regenboog. Kies uit 4 of 5 Watt E27 led lampen, 4 Watt E14 lampen of 4 Watt GU10 led spots.
Kleur ~ Tint
Fitting ~ Type
Kenmerk
Vermogen
Voltage
Filters:

RGBW(W): Kleuren + (Dual) Wit Lampen

De wifi LED lampen zijn te bestellen als complete set met afstandsbediening, als Wifi Set met afstandsbediening & Wifi Box of als losse lampen. U krijgt korting als u meerdere LED lampen tegelijk bestelt.

De RGBW led lampen van Applamp.nl zijn zeer geschikt om te gebruiken bij de verlichting van uw huis. De zuinige led lampen worden momenteel in veel huishoudens toegepast en vervangen steeds vaker de traditionele gloeilampen.

RGBW staat voor de kleuren licht die de lampen produceren, namelijk rood, groen, blauw en warm wit. Als opvolger van de RGB led lampen, die alleen gemengd wit licht konden produceren, maakt de RGBW verlichting het ook mogelijk om volledig wit licht te genereren met een vol spectrum. Het witte licht dat van de RGBW led lampen af komt is veel aangenamer voor de ogen en daarnaast kunt u verschillende kleurtemperaturen instellen.

Met RGBW led lampen creëert u dus eenvoudig een sfeervolle verlichting in uw interieur door te variëren met verschillende kleuren en wit licht. Er is keuze uit 3 type kleuren lampen

  • RGBW kleur + warm wit: heeft extra leds om warm wit te produceren.
  • RGBW kleur + koel wit: heeft extra leds om koel wit te produceren.
  • RGB kleur + Dual White: heeft extra leds om zowel warm wit als koel wit te produceren.

Vervang uw oude gloeilampen door slimme RGBW kleuren led lampen

In de webshop van Applamp.nl vindt u een uitgebreid aanbod van Mi-Light RGBW led lampen die geschikt zijn voor de verlichting van uw interieur. Deze uiterst energiezuinige RGBW led lampen geven naast RGB kleur ook sfeervol warm wit licht. Deze slimme led kleuren en witte lampen passen in iedere armatuur met een grote E27 of kleine E14 fitting en GU10 led spot fitting. Kies voor de voordelig geprijsde wifi sets of afstandsbediening sets en geef uw interieur een volledig nieuwe uitstraling met led licht! Naast de sets heeft u ook de keuze uit losse RGBW LED lampen voor binnen en buiten en op afstand bedienbare schijnwerpers. Deze lampen zijn verkrijgbaar in diverse lichtsterktes en kunnen ook bediend worden met de Wifi-Box.

Bedien en dim de led lampen via een afstandsbediening of wifi app

Met een handige RF afstandsbediening of via een wifi App op je smartphone of tablet heeft u de mogelijkheid om de lampen op afstand te bedienen. Alle LED lampen kunnen draadloos en individueel van elkaar ingesteld worden. De LED lampen kunnen over vier verschillende zones ingedeeld worden en elke zone kan één of meerdere lampen bevatten.  

Bestel de wifi led lampen als complete set met afstandsbediening, als wifi-set met afstandsbediening & Wifi-Box of als losse lampen. U krijgt korting als u meerdere led lampen tegelijk bestelt.