Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Losse Led spotjes (GU10, MR16)

Uw lichtplan voor thuis of op kantoor verder uitbreiden? Led spot vervangen? Op Applamp.nl kunt u ook een losse led spot GU10 of MR16 kopen. Installeer maximaal 12 lichtgroepen per Wifi Box of maximaal 4 per afstandsbediening.
Kleur ~ Tint
Fitting ~ Type
Kenmerk
Vermogen
Voltage
Filters:

Losse Led spotjes (GU10, MR16)

Losse led spot GU10 en MR16 voor uitbreiding of vervanging

Hebt u uitbreiding nodig voor uw lichtplan of moet u één of enkele led spots vervangen? Op Applamp.nl vindt u ook losse GU10 led spots variërende van 6W tot 15W.
De losse led spot GU10 of MR16 is verkrijgbaar in twee varianten: RGBW (kleur + warm wit) en Dual White (warm wit + koud wit). Beide versies zijn geschikt voor elk led armatuur, dimbaar en kantelbaar. Alle Mi-Light led spots kunnen worden bediend met de Wifi box en wifi app of met de Applamp.nl afstandsbediening (zie Bediening en Toebehoren).

GU10 led spot versus MR16 / GU5.3

Led spots met een GU10 fitting zijn geschikt voor 230V. Ze zijn vele malen zuiniger in energiegebruik dan gloeilampen en (MR16) halogeenlampen. U hoeft voor een GU10 led geen externe transformator te hebben om de verlichting te dimmen. Met een led dimmer, wifi of Bluetooth bediening stelt u de kleurtemperatuur in naar elke gewenste sterkte.
De MR16 halogeenlamp wordt ook wel GU5.3 genoemd. Deze losse spot is geschikt voor laagspanning (12V) en gaat over het algemeen nog langer mee dan de GU10-variant. Wel heeft u een externe transformator nodig om de MR16 spot te dimmen.

Bestel meer, betaal minder

Selecteer met behulp van de filters de diameter en de gewenste fitting. Kies voor een losse led spot GU10 of MR16 zonder remote of afstandsbediening. In de RGBW variant als u uw spot in elke kleur wilt kunnen instellen. Of kies voor Dual White GU10 en MR16 led spots als u de voorkeur geeft aan warm wit en koud wit als lichttinten.
Bestelt u meerdere losse GU10 of MR16 led spots tegelijk? Dan profiteert u van een aantrekkelijke voordeelkorting. Waar wacht u nog op?