Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Ledstrips wit tinten en Dual White

Doe meer met wit! Bepaal zelf de lichtsterkte en kleurtemperatuur van de Mi-Light ledstrips in diverse wittinten met de handige dimmer en controller. Van koel wit of helder wit naar extra warm wit. Voor elke moment de juiste sfeer!
Kleur ~ Tint
Kenmerk
Vermogen
Lengte
Voltage
Filters:

Ledstrips wit tinten en Dual White

Sfeervol wit licht met een led strip Dual White

Wilt u variëren met verschillende tinten wit ledlicht? Met een Dual White led strip (warm wit en koel wit op één ledstrip) kunt u iedere ruimte in uw huis, kantoorpand of horecazaak van witte ledverlichting met variabel instelbare kleurtemperatuur (2400K tot 6000K) voorzien. Dual White led strips lenen zich onder meer uitstekend als indirecte sfeerverlichting of als hoofd- en werkverlichting. Stel de Dual White led strip ‘s avonds bijvoorbeeld in op sfeervol amberkleurig extra warm wit licht en kies overdag voor een meer functionele friswitte lichtkleur.

Ledstrip sets of losse strips wit

De Applamp ledstrips in wittinten en Dual White zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:

Onze ledstrip sets zijn eenvoudig te bedienen via de slimme wifi app op uw tablet of smartphone. Maar ook met een draadloze wandbediening of afstandsbediening. Met één simpele aanraking stelt u de gewenste dimstand en kleurtemperatuur in. Zo stelt u de witte ledverlichting op elke plek helemaal in naar uw eigen smaak!

Ontdek de voordelen van ledstrips

Led strips zijn milieuvriendelijk en gaan lang mee. Ze hebben een hoge lichtopbrengst tegen een laag stroomverbruik. Daarbij geeft verlichten met ledstrips een perfecte lichtspreiding. Ze zijn ook nog eens bijzonder eenvoudig op maat te maken en te monteren. Bekijk ons complete aanbod en maak de stap naar ledstrip verlichting! Op Applamp.nl bieden we ook spatwaterdichte (IP65) ledstrips en volledig waterdichte led strips (type IP68) aan, waarmee u buitenshuis of rondom een zwembad voor stijlvolle verlichting kunt zorgen.