Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Waterdichte RGBW LED Strips IP68

Uw tuin, vijver, aquarium zwembad of wellness ruimte sfeervol verlichten met ledstrips? Op Applamp.nl heeft u het ruimste aanbod volledig waterdichte ledstrips (IP68). Kies bij ons voor hoge kwaliteit en levensduur.
Kleur ~ Tint
Kenmerk
Vermogen
Lengte
Voltage
Filters:

Waterdichte RGBW LED Strips IP68

Mooie én veilige ledverlichting voor buitenshuis en onder water

Met de waterdichte 12V of 24V led strips legt u eenvoudig en veilig ledverlichting aan buitenshuis. Pas volledig waterproof (IP68) led strips toe in uw aquarium, vijver, wellness ruimte of zwembad. Maar ook uw bad of douche verlicht u er op sfeervolle wijze mee.

De waterdichte ledstrips (IP68) zijn onder andere verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Ook kunt u verschillende lengtes ledstrips bestellen: 1,5m, 3m, 5m, 6m en 10m.

Hoe zijn de ledstrips waterdicht gemaakt?

De IP68 led strips zijn omhuld met een rechthoekige siliconen buitenkant, die ze waterdicht maakt. Daarbij worden IP68 ledstrips van applamp ook nog eens geheel gevuld met transparante flexibele siliconen gel om deze nog meer bescherming te geven. Hiermee onderscheiden we ons in de kwaliteit van de waterdichtheid ten opzichte van vele andere aanbieders.

Buitenlaag beschadigd?

Geen probleem, op Applamp.nl vindt u ook tubes siliconenlijm om de beschadiging netjes te repareren.

Professionele waterdichte ledverlichting met de juiste accessoires

Voorzie elke IP68 waterbestendige led strip van een IP68 pigtail connector om de ledstrip op een led controller aan te sluiten. En sluit de uiteinden van op maat gesneden waterdichte led strips professioneel af met eindkapjes uit de waterdichte accessoire set. Optioneel kunt u gebruikmaken van een bijbehorende waterdichte verlengkabel. Controleer altijd goed of u de juiste typen IP68 connectoren en verlengkabels selecteert met het juiste aantal contactpunten en dezelfde kleuraanduiding!

Vragen? Wij adviseren u graag over de juiste led strips en accessoires voor uw situatie.