Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Armaturen led inbouwspots (GU10, MR16 / GU5.3)

Onze GU10 en MR16 inbouw armaturen zijn van hoge kwaliteit en hebben een strak design. Ze zijn geschikt voor onze led spots of uw eigen led- of halogeenlampen. Elke armatuur heeft een GU10 of MR16 fitting en een geaarde aansluitdoos voor 220V.
Fitting ~ Type
Kenmerk
Filters:

Armaturen led inbouwspots (GU10, MR16 / GU5.3)

Veilige inbouw armaturen voor led spots én halogeenlampen

Onze led spot inbouwarmaturen worden gemaakt voor GU10 en MR16 / GU5.3 fittingen. Er passen dus zowel (afstandbedienbare) led spots in als standaard halogeenlampen. Elke armatuur is voorzien van een GU10 / MR16 fitting en een geaarde aansluitdoos voor 220V bekabeling. Bovendien vindt u op Applamp.nl IP54 led armaturen (stofdicht en spatdicht) die zeer geschikt zijn voor uw badkamer.

Alle Mi-Light led inbouwspot armaturen zijn te combineren met onze wifi led spotjes. Of u nou voor fullcolor gaat (RGB, RGBW) of voor Dual White. Wilt u nog meer variatie aanbrengen in de verlichting? Kies dan voor een kantelbaar armatuur. De meeste Led spot inbouw armaturen zijn kantelbaar in een hoek van 10⁰ tot 45⁰.

Betaalbaar design van Mi-Light

De MR16 / GU5.3 en GU10 led spot inbouw armaturen zijn gemaakt van uiteenlopende materialen en verkrijgbaar in vele kleuren. Wilt u wit of gekleurd kunststof? Mat of glanzend chroom? In zilver, goud of houtkleur? Rond of vierkant? Kies uit ons grote aanbod prachtige design armaturen en bestel vandaag nog de Mi-Light led inbouwspot armatuur van uw voorkeur. Al onze armaturen zijn te koop met of zonder spot.

Kwaliteitsgarantie

De Mi-Light led spot inbouw armaturen voor GU10 en MR16 zijn gemaakt van duurzaam materiaal van hoge kwaliteit. Toch iets misgegaan? Bij Applamp.nl hebt u op alle producten twee jaar garantie, ook op de armaturen. Meld het bij ons als uw armatuur beschadigd of defect is, dan kijken we samen met u naar een passende oplossing.