Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Wifi Lamp Sets met App + Afstandsbediening

De wifi LED lampen set afstandsbediening & Wifi Box. Bedien uw RGWB kleuren lampen of Dual White lampen eenvoudig met uw App. U heeft keuze uit 6 of 9 Watt e27 LED lampen, 5 Watt E14 lampen en 4 of 5 Watt GU10 LED spots.
Kleur ~ Tint
Fitting ~ Type
Kenmerk
Vermogen
Voltage
Filters:

Wifi Lamp Sets met App + Afstandsbediening

Breid eenvoudig uit met extra Losse Led Lampen, Led inbouwspots en ledstrips

Hier vindt u alle complete wifi led lampen sets. Met de inbegrepen Wifi Box kunt u de led lampen via een app op uw smartphone of tablet draadloos bedienen in vier aparte zones. De handige led lampen zijn compatible met Android en Apple iOS. Geniet van ultieme gebruiksgemak door uw verlichting op afstand te bedienen via uw smartphone.

De wifi led lampen hebben een ingebouwde RF 2.4G ontvanger. Via dit RF radiosignaal en de Wifi Box kunt u de verlichting van uw woning op afstand regelen via uw tablet of smartphone met de handige AppLamp wifi app.

Handige led lampen wifi sets

De op afstand bedienbare led lampen van Applamp.nl hebben geen aparte voeding nodig. De stroom wordt uit de E27 of E14 fitting gehaald. Een ander voordeel is dat de lampen eenvoudig aan te sluiten zijn en dat ze een groot bereik hebben. Dat wil zeggen dat u uw verlichting al van tevoren kunt aanzetten als u nog niet eens thuis bent. Wifi led verlichting kan dus ook ingezet worden als inbraakpreventie en draagt bij aan een betere veiligheid van uw huis.

Met de wifi RGBW LED lampen heeft u de mogelijkheid om alle kleuren van de regenboog in te stellen met het handige touch wheel. Daarnaast kunt u kiezen voor een sfeervolle warme witte kleur. Dim de lampen van 5 tot 100% en varieer met de diverse opties van de full color led lamp!

Verlichting in groepen bedienen

Een groot voordeel van led lampen aangesloten op de Wifi Box is dat de ledverlichting in meerdere aparte groepen aangestuurd kan worden met een ongelimiteerd aantal lampen. 4 groepen RGBW lampen, 4 groepen RGBW lampen en 4 groepen Dual White witte lampen. Met de handige app bestuurt u de wifi led lampen en kunt u uw interieur op een sfeervolle manier verlichten. De energiezuinige led lampen van Applamp.nl verbruiken 80% minder energie dan de traditionele gloeilampen dus u bespaart ook nog eens vele euro’s op jaarbasis!