Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Inbouw LED Spots, WallWashers & Stralers

Energiezuinige inbouwspots en toch sfeer in huis? De Mi-Light wifi led spots van Applamp.nl verbruiken veel minder stroom dan halogeenlampen. De inbouwspots gaan lang mee en zijn handig in gebruik. Hallo sfeerverlichting, dag hoge stroomrekening!

Bespaar dubbel met wifi led spots

De opmars van ledverlichting is niet te stuiten. In veel huishoudens worden halogeenspots, die veel meer stroom verbruiken, vervangen door led inbouwspots. Bij u nog niet? Gauw doen, want dit levert u gegarandeerd een flinke besparing op uw energierekening op.
De wifi led spots van Mi-Light zijn dimbaar en bieden u de mogelijkheid om verschillende plekken in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten. En de aanschaf verdient zich terug, want door de hoge kwaliteit en lange levensduur hoeft u er na het monteren jarenlang niet meer naar om te kijken.

Handige wifi led spot sets

Op Applamp.nl vindt u een groot aanbod aan RGBW (kleur+wit) en zelfs RGBWW (kleur+variabel wit) led spots, GU10 led spots en Dual White (variabel wit) wifi led spots. Stuk voor stuk dimbare inbouwspots met een strak design. Ook te bestellen in handige wifi sets: één of meerdere dimbare led inbouwspots met afstandsbediening, zodat u uw spotjes eenvoudig in verschillende groepen en op afstand kunt besturen via een RF afstandsbediening, draadloze RF wanddimmer of wifi app.

Wifi led spots voor binnen én buiten

Naast de Mi-Light wifi led spots voor binnen kunt u ook bij ons terecht voor led verstralers / led schijnwerpers en RGBW ultra wallwashers voor buiten. Dimbaar en op afstand bedienbaar via wifi. Stofvrij en spatwaterdicht (o.a. IP54 / IP65) alsook waterdicht (IP67) voor alle weersomstandigheden. De RGBWW breedstralers zorgen in uw tuin, horecaruimte of op uw terras voor een krachtige sfeervolle verlichting met RGB kleuren in combinatie met warm en koud wit.

Het beste aanbod wifi led spots

Wat voor wifi led inbouwspots u ook zoekt, Applamp.nl heeft ze. Van een losse GU10 of MR16 led spot tot complete inbouw led spot sets met Wifi Box en RF afstandsbediening. Wifi led spots (RGBW en RGBWW) met oneindig veel mengkleuren en kleureffecten. Of Dual White (variabel warm wit met koud wit) led spots die traploos dimbaar zijn. En wat dacht u van onze uitgebreide collectie afstandsbedieningen, draadloze wandbedieningen en armaturen voor uw ledverlichting?

Op al onze Mi-Light ledproducten heeft u bovendien garantie: raakt er iets defect binnen 2 jaar, dan kunt u bij ons terecht en kijken we samen naar een passende oplossing. Nog een goede reden om uw wifi led inbouwspots op Applamp.nl te bestellen!