Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Ledstrips wifi App + afstandsbediening sets

Uw ledverlichting met een app bedienen? Kies voor één van de complete Mi-Light wifi + afstandsbediening sets. Kies uit diverse witte, RGBW kleur+wit of RGBWW kleur+dual wit varianten. Te bedienen via wifi app en RF afstandsbediening.
Kleur ~ Tint
Kenmerk
Vermogen
Lengte
Voltage
Filters:

Ledstrips wifi App + afstandsbediening sets

Alles bij de hand met onze wifi app + afstandsbediening sets

Snel ledverlichting aanbrengen? Kies dan voor één van de Mi-Light wifi app + afstandsbediening sets. Elke ledstrip wifi app + afstandsbediening set bestaat uit een ledstrip van 2,5m of 5m, een 12V of 24V adapter, een led controller, een wifibox en een RF afstandsbediening. Meer heeft u niet nodig om snel en gemakkelijk te profiteren van draadloos instelbare ledstrip verlichting.

De Mi-Light led strip wifi app + afstandsbediening sets zijn verkrijgbaar in 5 kleurenvarianten:

En wat dacht u van deze keuze uit vijf wittinten:

  • Dual White: variabel warm wit tot koud wit
  • Warm wit
  • Extra warm wit
  • Neutraal wit
  • Koud wit

Multifunctionele ledverlichting helemaal naar uw smaak

Zowel de kleuren led strips als de witte led strips van AppLamp bestaan uit een flexibel lint met daarop 30, 60 of 120 leds per meter. In 1 witte kleur naar keuze of in meerdere te combineren kleuren. Knip het led lint eenvoudig per 3 of 6 leds af op de gewenste lengte en breng de zelfklevende interieur ledstrips in een handomdraai aan op de te verlichten plek. De ledstrips kunnen overal op, onder of achter worden bevestigd. Ze zijn toe te passen in iedere ruimte en op elk object. Zo creëert u met de led strip wifi app + afstandsbediening sets kleurige en smaakvolle lichtaccenten in uw interieur.

Bent u eerder op zoek naar een ledstrip met zeer veel speelse kleureffecten en kleurloopjes? Kies dan voor de Dreamcolor digitale ledstrips. Dreamcolor RGB ledstrips zijn daar bijzonder geschikt voor: Door de digitaal aangestuurde ledchips kan elke individuele led (WS2812) of groep van 3 led’s (WS2811) een eigen kleur aannemen. Bedien deze dream color ledstrips met een bijbehorende digitale led controller en laat u verrassen door de honderden feestelijke lichteffecten en dromerig bewegende kleurencombinaties.

Kies de bediening die bij u past

Al onze ledstrips kunt u slim bedienen via een wifibox. Stel ze allemaal tegelijk in of per (afstand)bediening in maximaal 4 groepen individueel. Met de bijbehorende wifi app stelt u met het grootste gemak de gewenste kleur of witte verlichting in via uw smartphone of tablet. Liever geen app installeren? Dan kunt u de ledstrip sets ook bedienen met de RF afstandsbediening of optioneel met een opbouw/inbouw wandbediening.