Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Compacte 12V & 24V Voedingen

Compacte schakelende voedingen voedingen zijn er in de uitvoering 12V en 24V en verschillende vermogens. Geschikt om op 230V draden op aan te sluiten en het direct kunnen voeden ledstrips, al dan niet met 12/24V led dimmers daartussen.
Vermogen
Voltage
Filters:

Compacte 12V & 24V Voedingen

Compacte dunne schakelende voedingen 12V / 24V

Compacte schakelende voedingen voedingen zijn er in de uitvoering 12V en 24V en verschillende vermogens. Geschikt om direct de 230V draden op aan te sluiten en ideaal voor het direct kunnen voeden van (draadloze of zigbee) led dimmers met ledstrips of direct aan te sluiten op (niet-gedimde) enkelkleurige ledstrips.

 

Welke compacte led trafo en voeding heb ik nodig?

Compacte constant voltage voedingen in 12V en 24V zijn bij Applamp.nl verkrijgbaar in diverse Wattages: 45 Watt tot 100 Watt. Net als bij de andere ledstrip accessoires moet u hierbij opletten of u 12V of 24V ledstrips heeft. Hou dat voltage dus aan voor de led trafo.

Eenvoudig aan te sluiten met schroefklemmen.

Let op! Deze voedingen zijn niet direct dimbaar met een 230V dimmer. Om ledstrips te dimmen heeft u bvb. een draadloze,  zigbee of touch led dimmer nodig tussen de 12 of 24V uitgang van de dunne transformator en de ingang van de te dimmen ledstrip.