Bel ons op: 030 737 05 22
  • Bestel voor 17 uur: Vandaag verzonden
  • Beste prijs/kwaliteit
  • Uitstekende Klantenservice
  • Makkelijk en veilig betalen
  • Gratis verzonden vanaf €100!

LED Strips

LED strips worden vandaag de dag veelal gebruikt om het interieur van uw huis op een sfeervolle manier te verlichten. Een LED strip is een flexibel plastic lint met vele kleine LED lampjes daaraan vast bevestigd. Met deze strips is het mogelijk om iedere ruimte in uw huis op een subtiele wijze van intiem licht te voorzien. Ze worden ook veel toegepast in bioscopen, restaurants en andere horeca gelegenheden. Met fraaie lichteffecten van diverse soorten LED strips geeft u eenvoudig allerlei ruimtes een warme uitstraling. De toepassingen met de strips zijn eigenlijk eindeloos, zo heeft u de mogelijkheid om het plastic lint te verkleinen en op maat te maken zodat u ze kunt bevestigen onder een trap of zelfs langs de badkamerspiegel.

De voordelen van de LED strips van AppLamp

Als u bij de verlichting van uw huis ervoor kiest om gebruik te maken van LED strips, dan kunt u profiteren van een aantal voordelen. Met het gebruik van LED strips zal u aardig wat geld kunnen besparen, want LED strips hebben een hoge lichtopbrengst, ze zijn minder schadelijk voor het milieu en ze hebben een lang levensduur. LED verlichting heeft dus vele voordelen ten opzichte van de ouderwetse halogeen verlichting.

 In de webshop van AppLamp kunt u diverse soorten LED strips kopen. De RGBW LED strips zijn verkrijgbaar als startset met WiFi, met afstandsbediening of gewoon als losse RGBW LED strip. De RGBW zijn multicolor LED strips met om en om ook witte lampjes bevestigd aan het plastic lint van de strip, in tegenstelling tot onze RGB LED strips die geen wit licht geven. Daarnaast hebben we ook nog wit getinte LED strips verkrijgbaar. Wilt u ook gebruik maken van LED strips in uw tuin of douche? Maak dan een keuze uit ons uitgebreide aanbod weersbestendige en waterdichte LED strips.

Online LED strips kopen

Voor al uw LED strips en aanverwante artikelen kunt u terecht in de webshop van AppLamp. We hebben een ruim aanbod LED strips van topkwaliteit voor u samengesteld. Naast ons uitgebreide aanbod van LED strips hebben we ook een groot aanbod LED lampen, LED spots en stralers en LED strip accessoires verkrijgbaar. Bekijk het complete aanbod en kies voor LED strips om uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten!