Bel ons op: 030 737 05 22
  • Bestel voor 17 uur: Vandaag verzonden
  • Beste prijs/kwaliteit
  • Uitstekende Klantenservice
  • Makkelijk en veilig betalen
  • Gratis verzonden vanaf €100!

LED Spots , LED WallWashers en LED Stralers

Met LED inbouwspots, LED wallwashers en LED stralers heeft u de mogelijkheid om verschillende plekken in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten. LED verlichting heeft de afgelopen 10 jaar een flinke opmars gemaakt en in veel huishoudens zijn LED spots gekomen ter vervanging van de halogeenlampjes die veel meer stroom verbruikten. Hierdoor besparen de huishoudens waarin LED verlichting wordt gebruikt flink op de energiekosten. LED inbouwspots kunnen geplaatst worden in elke ruimte in uw huis en daarnaast zijn ze ook geschikt om uw horeca zaak of kantoorpand op een stijlvolle manier van verlichting te voorzien. Een groot voordeel van LED spots is dat ze ook een lang levensduur hebben en daardoor hoeft u na het monteren van de LED spots er jarenlang niet meer naar om te kijken.

Verlicht uw interieur op een sfeervolle manier

Op AppLamp.nl vindt een uitgebreid aanbod aan RGBW LED spots, GU 10 inbouwspot armaturen en Dual white LED spots. Deze LED spots zijn van hoge kwaliteit en hebben een strak design. Met onze LED spots kunt u diverse ruimtes en specifieke elementen in uw interieur, zoals een kunstwerk, op een prachtige manier verlichten. Veel van deze spots zijn verkrijgbaar met afstandsbediening sets, hierdoor kunt u uw spotjes op afstand besturen.

Naast deze LED spots kunt u ook bij ons terecht voor LED verstralers/schijnwerpers en RGBW ultra wallwashers. De LED schijnwerpers zijn spatwaterdicht en kunnen daarom gebruikt worden bij alle weersomstandigheden en ze zijn op afstand te bedienen. De RGBW breedstralers zorgen voor een krachtige, sfeervolle verlichting en kunnen geplaatst worden in uw tuin, terras of horecaruimte. Met de wallwashers krijgt u een egaal kleurbeeld, de mini lensjes zorgen voor een krachtige 45º lichtbundel. Verlicht een binnen- of buitenmuur, of ander decoratief element in uw tuin met een op afstand bedienbare wallwasher.

Het beste aanbod LED spots en stralers

We zijn dé webshop op het gebied van Wi-Fi LED verlichting via app of afstandsbediening. Naast ons ruime aanbod LED spots en stralers vindt u in onze webwinkel ook de beste LED lampen, LED strips en LED strips accessoires. We hebben ook een uitgebreide collectie afstandsbedieningen en andere aanverwante artikelen voor uw LED verlichting zoals fittingen, usb opladers en wandhouders. Op al onze producten heeft u 2 jaar garantie, mocht er iets defect raken binnen 2 jaar dan kunt u bij ons terecht en kijken we samen naar een passende oplossing.