Gratis verzonden vanaf €49, Slimme LED verlichting. Morgen in huis! Klanten geven ons een 9.2

Li-Ion Power Bank Batterij Pack LED

Draadloze of draagbare ledverlichting nodig, bijvoorbeeld voor een evenement, beurs of markt? Dan is een Li-Ion powerbank battery pack de ideale voeding voor uw 12V ledstrips. Met netsnoer en USB-uitgang om ook 5V apparaten op te laden.
Filters:

Li-Ion Power Bank Batterij Pack LED

De ideale draagbare batterij voor mobiele ledverlichting

Een Lithium-Ion (kortweg Li-Ion) powerbank is een zeer stabiele, zware voeding voor uw RGB, RGBW, warm witte of koud witte ledverlichting. Door het compacte formaat en lichte gewicht neemt u de powerbank gemakkelijk mee op locatie. De ideale draagbare batterij voor ledverlichting op evenementen, beurzen, markten, in de tuin of op andere plekken onderweg dus!

Ook geschikt voor opladen 5V apparaten

Behalve als stroomvoorziening voor uw ledverlichting is een Li-Ion powerbank ook geschikt als batterij back-up of mobiele lader voor 5 Volt USB-apparaten, zoals mobiele speakers, camera’s en smartphones.

Tip: gebruikt u de batterijpack langere tijd niet? Bewaar de accu op een koele plek of in de koelkast, zo gaat hij langer mee.

Hoe lang kan mijn ledverlichting branden met een Lithium Ion batterijpack?

Dit is afhankelijk van het type ledstrip, de lengte, het verbruik en of de ledverlichting gedimd is of op vol vermogen staat. Twee rekenvoorbeelden:

Rekenvoorbeeld: warm witte ledstrip

U gebruikt 2 meter warm witte ledstrip van het type 3528 met 60 leds per meter, waarvan het verbruik 4,8W per meter is. Uw verbruik is dus 9,6 Watt. Stel dat u kiest voor een Li-Ion accu met een capaciteit van 132 Watt (11A x 12V). Dan kunt u 132W / 9,6W = 13,75 uur verlichten met deze batterijpack en 2 meter van dit type ledstrip. Wanneer u de ledstrip 50% dimt kunt u de ledverlichting zelfs meer dan 24 uur laten branden met deze Li-Ion accupack!

Rekenvoorbeeld: RGB ledstrip

U gebruikt 2,5 meter RGB ledstrip van het type 5050 met 60 leds per meter, waarvan het verbruik 14,4W per meter is. Uw maximale verbruik is dus 36 Watt. Stel, u stelt de ledstrip in op oranje. De blauwe RGB ledkleur wordt hierbij niet gebruikt, enkel rood en groen maken het oranje. Het verbruik is dan tweederde van het maximale RGB-verbruik, dus 24 Watt voor de kleur oranje in plaats van 36 Watt maximaal bij 2,5 meter. Laten we weer uitgaan van een Li-Ion accu met een capaciteit van 132 Watt (11A x 12V). Dan kunt u in dit geval 132W / 24W = 5,5 uur verlichten met deze batterijpack en 2,5 meter RGB ledstrip op de kleur oranje. Wanneer u de ledstrip 50% dimt kunt u de ledverlichting zelfs meer dan 10 uur laten branden met deze Li-Ion accupack!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »