Bel ons op: 030 737 05 22
  • Bestel voor 17 uur: Vandaag verzonden
  • Beste prijs/kwaliteit
  • Uitstekende Klantenservice
  • Makkelijk en veilig betalen
  • Gratis verzonden vanaf €100!

RGBW Kleur + wit


Draadloze RGBW ledstrips en RGBW controllers


U vindt in deze categorie al onze RGBW LED strips terug, als startset met Wi-Fi, als startset met afstandsbediening of als losse RGBWledstrips.

Het verschil tussen RGBW LED strips en RGB LED strips

RGBW LED strip controllers met een RF afstandsbediening laten u toe om RGBW LED strips vanop grotere afstand te bedienen. RGBW LED strips verschillen van RGB LED strips omdat ze naast kleuren (RGB) ook mooi wit (W) licht kunnen weergeven. Om en om geplaatst staan op de RGBW LED strip voor de helft RGB kleur LED's en voor de andere helft toegewijde witte kwaliteits-LED's. Het wit licht van een RGBW LED strip is hierdoor zeer aangenaam en zacht voor de ogen. U schakelt in een touch van comfortabel wit naar een mooie volle decoratieve kleur. Hierdoor is een RGBW led strip multifunctioneel en zal elk interieur doen opleven!

De verschillende types RGBW LED strips

De RGBW LED strips zijn verkrijgbaar in verschillede types.
U heeft de keuze tussen:

Draadloze RGBW LED bediening via stijlvolle RF touch afstandsbediening

De RF RGBW LED controllers uit de sets zijn draadloos te bedienen tot op 30 meter door muren via een krachtige radiogestuurde RF afstandsbediening. De 4-kanaals touch bediening met touch kleurwiel geeft de stijlvolle RGBW afstandsbediening een luxues gevoel.

Wi-Fi  RGBW LED bediening via APP voor smartphone of tablet

U kunt de RGBW LED controller met RGBW strip uit de Wi-Fi sets ook bedienen via een Wi-Fi Box, die het toelaat om met ultiem gebruiksgemak de RGBW verlichting in te stellen via een Wi-Fi APP op uw smartphone en tablet.